✓ diverse soorten pakketvervoer
✓ Tarieven altijd op maat
✓ zuinige bestelbussen

Reken op ons transportbedrijf in Den Bosch

Bent u op zoek naar een betrouwbaar transportbedrijf in Den Bosch? Verharen Koerierdiensten is u graag van dienst voor diverse typen transport in Den Bosch en omgeving. Wij vervoeren diverse pakketten en goederen met onze eigen bussen, van briefpost tot complete pallets. Als team zorgen wij ervoor dat diverse grote én kleine bedrijven zorgeloos hun logistiek aan ons kunnen overlaten. Hiervoor maken we duidelijke afspraken met u, zodat u altijd weet waar u aan toe bent wanneer u het transport van uw goederen in Den Bosch uitbesteedt.

Koerier nodig? Maak snel een afspraak

Als transportbedrijf in Den Bosch bieden wij te allen tijde een service op maat

Sinds 2007 zijn wij uitgegroeid tot een volwaardig transportbedrijf in de regio Den Bosch. Wij hechten veel belang aan een professionele werkwijze waarbij iedere partij tevreden is over het proces. Ook bieden wij als transportbedrijf in Den Bosch ook maatwerk; uw transport door Nederland wordt zo geregeld dat het op uw wensen aansluit, altijd tegen passende tarieven. Heeft u een spoedkoerier nodig voor een bezorging in Nederland? Ook dan zijn we u graag van dienst en bespreken we met u de mogelijkheden.

Maatschappelijk verantwoord vervoeren

Ons transportbedrijf in Den Bosch volgt de richtlijnen van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, wat ook op het gebied van transport van groot belang is. Dit betekent dat wij onze werkzaamheden richten op een positieve impact op mens en milieu, onder meer door binnenkort elektrische bestelbussen in te zetten. Heeft u vragen over onze logistieke dienstverlening en de mogelijkheden voor uw transport in omgeving Den Bosch? Neem dan contact op door te bellen naar (06) 30 76 46 96.

AVC | AVK | CMR

© 2018 – Verharen Koeriersdiensten