✓ diverse soorten pakketvervoer
✓ Tarieven altijd op maat
✓ zuinige bestelbussen

Een koerier in Den Bosch die gunstige tarieven hanteert

Wanneer u op zoek bent naar een koerier in omgeving Den Bosch die tegen uitstekende tarieven snel uw pakketten en spoedzendingen aflevert, is Verharen Koerierdiensten voor u de juiste partij. Onze koeriersdienst biedt alles wat u van een betrouwbare koerier verwacht: snelheid, persoonlijke service, nauw contact met u als klant en uiteraard professionaliteit. Daarnaast zijn wij een koerier die van tevoren tarieven op maat vaststelt, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Koerier nodig? Maak snel een afspraak

Een koerier die tegen betrouwbare tarieven uw pakketten bezorgt

U wilt met spoed een pakket bezorgen naar een locatie in Nederland? Dan wilt u natuurlijk een koerier inschakelen die passende tarieven hanteert. Wij begrijpen dat iedere zending zijn eigen kostenplaatje moet hebben. Daarom bespreken wij van tevoren met u een tarief af. De berekening hiervan sturen wij per e-mail, waarna u zelf beslist of u de pakketbezorging laat uitvoeren. Daarnaast vindt u onze flexibiliteit ook terug in het klantencontact; wij zijn altijd voor u beschikbaar en bieden in alle gevallen een passende oplossing.

Maak gebruik van ons handige ordersysteem

Wordt u klant van ons? Dan krijgt u toegang tot een handig web-orderingsysteem, waarin u eenvoudig op uw account een ophaal- of bezorgingsopdracht plaatst. Wanneer de zending is afgeleverd, krijgt u direct een ontvangstbevestiging. Het plaatsen van orders is bovendien 24 uur per dag mogelijk, waardoor altijd op ons kunt rekenen. Heeft u interesse in onze diensten? Of wilt u meer weten over de tarieven die wij als koerier in Den Bosch opstellen? Bel dan naar (06) 30 76 46 96.

AVC | AVK | CMR

© 2018 – Verharen Koeriersdiensten