Het bedrijf

Snelheid, service, flexibel, betrouwbaar, professioneel. Een aantal kernwoorden die treffend zijn voor Verharen Koeriersdiensten. Zaken doen op een manier die voor iedereen goed is, maatschappelijk verantwoord en met aandacht voor mens en omgeving.

Kwaliteit kan alleen worden geleverd wanneer alle zaken binnen een bedrijf goed geregeld zijn. Professionaliteit, inzet en klantgerichtheid zorgen voor kwaliteit en succes. Communicatie is zeer belangrijk, daarom wordt er hieraan dagelijks gewerkt door de medewerkers van Verharen Koeriersdiensten.

Dagelijks zijn er bestelwagen en bussen op de weg zijn uw pakketten en spoedzendingen af te leveren. Professionele en ervaren medewerkers, keurig onderhouden auto’s en alle zendingen zijn altijd verzekerd, Verharen Koeriersdiensten wil de beste zijn, overal en altijd. Wij werken alleen voor de beste opdrachtgevers en met de beste leveranciers. Onze klanten verwachten dat ook, iedere zending is belangrijk en wordt met met zorg opgehaald, behandeld en afgeleverd.

Kwaliteit speel een rol in onze bedrijfsvoering, wij streven iedere dag naar een optimale efficiëntie.

 

Verharen Koeriersdiensten is een vervoerder die wat betekenen kan voor u.

 

Bent u nog geen klant? Bel (06) 30 76 46 96 en vraag een proefzending met 10% korting aan.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen betekend voor Verharen Koeriersdiensten streven naar duurzame mobiliteit. Omdat te onderstrepen gaan we in de nabije toekomst bestelbussen aan ons wagenpark toevoegen die op biogas of aardgas rijden. Dat betekend 30% minder CO2 emissie, nagenoeg geen uitstoot van roet en fijnstof en minder geluidsoverlast.

Andere technische voorzieningen om miliebewust te rijden zijn start/stopsystemen en zorgen voor een optimale bandenspanning waardoor voertuigen minder brandstof verbuiken. Zo gaan ecomonische bedrijfsvoering en minder milieubelasting hand in hand!

Onze medewerkers hebben eveneens een actieve rol in duurzame mobiliteit door middel van hun rijstijl. Wij propageren actief Het Nieuwe Rijden; jakkeren wordt niet gewaardeerd! Ook onze efficiënte planning, in combinatie met ons continue voertuigvolgesysteem, levert zijn bijdrage aan de door ons gestelde milieudoelen.


Groen denken en doen: bij Verharen Koeriersdiensten zit u goed!

AVC | AVK | CMR

© 2018 – Verharen Koeriersdiensten