Het bedrijf

Verharen Koeriersdiensten in ‘s-Hertogenbosch is opgericht in 2007 als onafhankelijkje koeriersdienst. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardige, betrouwbare partner op het gebied van koeriersdiensten en logistiek.

Voor haar opdrachtgevers wordt een brede mix van regionale, nationale en internationale koeriersdiensten verricht alsmede logistieke diensten in combinatie met bezorging en/of ophaling via vaste routes. Het bedrijf is door haar gunstige ligging, nabij uitvalswegen zeer goed bereikbaar en beschikt over een efficiënt wagenpark met zuinige wagens.

Korte communicatielijnen, goede en transparane afspraken waarbij opdrachtgevers centraal staan, in combinatie met een snelle afhandeling vormen de pijlers onder het bedrijf dat inmiddels een grote groep aan trouwe klanten bedient.

Voor elk logistiek probleem heeft Verharen Koeriersdiensten een oplossing, of het nu gaat om directe spoedbestellingen, een zending naar het centrum of combinaties van beide.

 

Verharen Koeriersdiensten levert maatwerk!

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen betekend voor Verharen Koeriersdiensten streven naar duurzame mobiliteit. Omdat te onderstrepen gaan we in de nabije toekomst bestelbussen aan ons wagenpark toevoegen die op biogas of aardgas rijden. Dat betekend 30% minder CO2 emissie, nagenoeg geen uitstoot van roet en fijnstof en minder geluidsoverlast.

Andere technische voorzieningen om miliebewust te rijden zijn start/stopsystemen en zorgen voor een optimale bandenspanning waardoor voertuigen minder brandstof verbuiken. Zo gaan ecomonische bedrijfsvoering en minder milieubelasting hand in hand!

Onze medewerkers hebben eveneens een actieve rol in duurzame mobiliteit door middel van hun rijstijl. Wij propageren actief Het Nieuwe Rijden; jakkeren wordt niet gewaardeerd! Ook onze efficiënte planning, in combinatie met ons continue voertuigvolgesysteem, levert zijn bijdrage aan de door ons gestelde milieudoelen.


Groen denken en doen: bij Verharen Koeriersdiensten zit u goed!